JULKLAPPAR
Du läser

JULKLAPPSTIPS – Oavsett budget

160
Jul-Bloggen Julklappstips
julklappstips

Julklappstips – Hitta bästa julklappen

Behöver du julklappstips? December månad är precis runt hörnet, vilket betyder massor av mysig julstämning, men även en hel del stress för många. Förutom städning, pyntning och julbak ska alla julklappar fixas, men vad ska man ge till alla? Hör du till dem som slopar julklappsleken i år och satsar på vanliga julklappar så får du här tips på hur du hittar den perfekta julklappen.

Frågor att fundera på

I stället för att skriva en vanlig julklappstips-lista, som det redan finns tusentals av därute, kommer här några frågor att fundera över. Det kommer garanterat att hjälpa dig att lista ut den perfekta julklappen till vem som helst, oavsett om det är julklapp till mormor, farfar, mamma, pappa, brorsan, syrran eller kompisen.

Finns det någon julklapp som personen behöver?

Russell Hobbs: Brödrost 2 skivors Retro Svart
Russell Hobbs: Brödrost 2 skivors Retro Svart

Till att börja med bör du försöka fundera över ifall mottagaren av julklappen på senaste tiden har nämnt någonting som hen skulle behöva. Mamma eller brorsan kanske har klagat över åldern på sin brödrost eller att alla saxar har börjat bli slöa, eller kanske båda grejerna? Då är ju det ett jättebra julklappstips. Ibland är det lätt att komma på flera saker att ge bort i julklapp, men det är också vanligt att man har svårt att komma på något alls.

Bör du ge bort träningsprodukter?

Om då har svårt att komma på julklappstips, så kan du försöka tänka ut någon julklapp, som du själv tycker att personen skulle behöva. Det kan vara precis vad som helst, så länge du tror att han eller hon kommer att få nytta av sin present.

Ibland kanske man inte ska ge bort hygienprodukter eller träningsrelaterade klappar. Personen ifråga kanske kan tänka att du tycker att han eller hon behöver klappen, vilket kan upplevas stötande. Ett undantag är förstås om personen själv sagt att den vill ha något från någon av de två kategorierna.

Vad har personen för intressen?

Harry Potter Magiskt Pyssel - Den Officiella Boken Med Trollkarlspyssel
Harry Potter Magiskt Pyssel – Den Officiella Boken Med Trollkarlspyssel

Alla är intresserade av någonting och en julklapp som speglar just det intresset är aldrig fel. Oftast vet man vad ens nära och kära har för intressen, men annars kan du försöka fråga på ett smidigt sätt nästa gång ni två ses, eller över ett sms. Försök sedan tänka ut någonting som du kan ge bort i julklapp, som är kopplat till personens intresse.

Det kanske kan vara målarfärger i paketet till den som gillar pyssel eller varför inte slå in ett fiskespö till den fiskegalna? Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Vad brukar ni göra tillsammans?

Att ge bort någonting i julklapp, som är kopplat till en aktivitet ni brukar göra tillsammans är inte bara bra för att du vet att den kommer användas, utan det blir också en personlig julklapp. Personliga paket brukar vara väldigt uppskattat av mottagaren. Det behöver inte vara så att ni brukar hitta på världens märkvärdigaste saker, en popcornskål skulle kunna vara en jättebra present till någon som du ofta tittar på film tillsammans med. Och ett presentkort till att Redan nu har du förhoppningsvis börjat få idéer och några julklappstips, om en julklapp inom din budget, som du kan ge till någon på jul. Det är nämligen det absolut bästa med dessa frågor. Frågorna kan överensstämma med en klapp från vilken prisklass som helst! En annan riktigt bra grej med att ställa sig frågorna är att oavsett vilken av dem som stämmer in på din julklapp så är den garanterat en bra julklapp.

Ifall den stämmer in på två av frågorna är det en grym julklapp och om den stämmer in på alla tre frågor är det en ultimat julklapp. Så fundera över dessa frågor när du söker julklappstips och köper dina klappar för året och alla kommer definitivt älska dem oavsett vad du ger bort.

Det är ju tanken som räknas.

TIPS! Julklappar under 100 kr