JULKLAPPAR
Du läser

VAD ÄR EN EXKLUSIV JULKLAPP?

46
Jul-Bloggen Julklappstips

VAD ÄR EN EXKLUSIV JULKLAPP?

Julklappar på nätet

Under julen letar vi speciella julklappar att ge till de vi tycker om. Men att hitta någonting till den som ”har allt” är inte det lättaste. Man vill att det ska vara en exklusiv julklapp, att presenten ska kännas unik och speciell från just dig. Men vad räknas egentligen som en exklusiv julklapp? Är det själva grejen eller priset som gör paketet exklusivt? Vad ger man till den som har ”allt”?

En exklusiv present köper man inte själv

Jag tycker att en exklusiv present är en sådan julklappar som man inte skulle kunna tänka sig att köpa själv. Antingen för att den är för det eller för att den känns onödigt lyxig och ingenting man normalt behöver, men som skulle vara kul att ha eller göra.

Här kommer upplevelsepresenterna in. Själv blir jag som allra gladast om någon ger mig en upplevelse i present. Jag skulle aldrig beställa en Champagneprovning eller att få köra Ferrari i 8 km till mig själv. Om någon annan skulle ge mig den upplevelsen i julklapp skulle jag däremot bli jätteglad.

Jag tycker att just Upplevelsepresenter är bra presenter. De är unika och just det att man får göra en aktivitet, istället för att få en pryl som man stoppar i lådan. Någonting att minnas för livet. Det gillar iallafall jag.

En luftballongfärd är ett exklusivt minne för livet

Jag har fått några upplevelsepresenter genom åren, men den jag minns bäst är när vi fick flyga luftballong över Stockholm,. En obeskrivlig känsla som jag faktiskt inte kommer att göra igen, men som jag kommer att minnas hela livet! Till saken hör att jag är fruktansvärt höjdrädd och ett ganska stort kontrollfreak. Just därför tyckte mina vänner att en luftballongfärd var den perfekta presenten till mig på min 30-årsdag.

Min första tanke var naturligtvis, tack men nej tack. Inte en chans på världskartan att jag sätter mig i en luftballong över Stockholms stad, helt utan kontroll. Som tur var fick har själv välja datum för färden och det tog mig faktiskt 3 månader innan jag bestämde mig för att ”-Let´s do it”. You only live once”.

Och upplevelsen i en luftballong var helt klart magisk, fantastisk och ett minne för resten av mitt liv och jag rekommenderar det starkt. Väl uppe i luften släppte all rädsla och jag kunde verkligen njuta av utsikten. Men once in a lifetime. Nu är det gjort, men inte igen 🙂

Tips på exklusiva upplevelser i julklapp

(Betalt samarbete med Box Experience. Se samtliga deras upplevelsepresenter HÄR)

Vad är en exklusiv julklapp för dig?

Om författaren

I december varje år börjar julruschen. Då tar jag emot önskelistor inför julafton och förbereder nissarna och tomtemor inför den stora dagen. Vad önskar DU dig i julklapp i år? Berätta för tomten. Kanske slår dina önskningar in...

TIPS! Julklappar under 100 kr